Novosti

Na tridesetak minuta od centra grada nalazi se novoizgrađeni kompleks Turističko - rekreativni centar "Manjača" u sklopu kojeg je i jezero Šljivno. Destinacija koja je već postala popularna kod naših sugrađana, je i odlična lokacija za igranje vaterpola na "divljim vodama".
Naši momci su bili vrijedni proteklog vikenda i postavili golove u jezeru, te na taj način omogućili svim posjetiocima jezera da se okušaju u vaterpolu.
Svakako je ovo odlična promocija vaterpola, "BEACH VATERPOLA" i KEEL turnira koji će se upravo na Manjači održati od 21 - 23.avgusta. 2020. godine.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=GRQck6FNSME&feature=youtu.bePromoter cijelog Keel Cup karavana 2020 je vaterpolo legenda i čovjek koji najbolje predstavlja duh sportiste modernog doba 😎🏆👑.

Olimpijski vaterpolo šampion Srbije
Andrija Prlainović

👀 Čačak 1. avgusta
👀 Bela Crkva 7 - 9. avgusta
👀 Banja Luka 22 -23. avgust
👀 Herceg Novi 5 - 6. septembra


Nakon što smo postali dio projekta "Ponosna kartica 2020 - minus cijena za tri plus", želimo reći da smo kao klub ponosni na sve naše momke, od najmlađi do najstarijih, koji mogu biti primjer svojim drugarima ali i čitavom našem društvu borbe za pozitivne vrijednosti jednog društva.


© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia