Novosti

Opet blizu, ali Borac bez bodova

Nakon što je ekipa VK "Novi Beograd 11.april" provela prošlu sedmicu u Banjaluci sa pionirskom ekipom na pripremama, pri tome odigrali više sparing utakmica sa našim dječacima, na red su za vikend došli seniori. 


Prva domaća utakmica u novoj sezoni je bila pravi spektakl. Zahvaljujemo se svima, koji su učestvovali i pomogli oko organizacije. Očekivanja su bila visoka, popunjene tribine i motivisane ekipe, garantovale su dobar vaterpolo.
Utakmica je završena pobjedom ekipe Ljubljana Slovan rezultatom 7:6, a naši momci su u zadnjem napadu propustili priliku da se dokopaju boda. Možemo reći da su ovoga puta mladi borčevci izgorili u želji. Iako smo mi diktirali tempo utakmice, imali veliki broj udaraca na gol, upravo prevelika želja i euforija , umjesto hladne glave nas je koštala loše završnice, što su iskusni igrači prijatelja iz Ljubljane znali kazniti.
Momci iako vidno potrešeni i razočarani rezultatom, nisu imali vremena previše žaliti, budući da smo odmah naredni dan, igrali sparing utakmicu sa seniorskom ekipom Marsonije iz Slavonskog Broda, koja ove sezone nastupa u 1.B ligi Hrvatske. Odlična sparing utakmica u kojoj je naš trener dao priliku i mlađim borčevcima da se dokazuju i skupljaju potrebno iskustvo.
Vremena za odmor nema, budući da već danas u goste našem klubu dolazi ekipa VK "Beograd" sa mlađim kadetima i u narednim danima će trenirati i sparingovati sa našim kubom.

Već u nedjelju, 16.02. 2020. godine sa početkom u 17.30h naše mlade prvotimce očekuje druga domaća utakmice 1. regionalne lige Slovenije, a protivnik je WBV Graz iz Austrije. POZIVAMO SVE NAŠE ČLANOVE, NAVIJAČE , PRIJATELJE KLUBA i LJUBITELJE VATERPOLA DA JOŠ JEDNOM ISPUNE TRIBINE BAZENA I BUDU PODRŠKA NA PUTU DO PRVE POBJEDE.
AJ Borac!


© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia