Novosti

Završena 1.B liga Srbije za sezonu 2022/20231. B liga Srbije za sezonu 2022/20023 za naš Klub je završena. Prvak je ekipa Spartaka iz Subotice, koja je osvajanjem lige stekla direktno pravo nastupa u 1.A ligi Srbije naredne sezone, dok će drugoplasirana ekipa TENT Obrenovac u razigravanju sa VK "Sava" iz Šabca pokušati se plasirati u 1.A ligu. Na začelju je ekipa naš gradski rival VK "Banja Luka", koja je poslije napuštanje terena u našem prvom duelu, na kraju napustila i ligu, gdje su imali osvojen 1 bod te im se i to poništilo.
Našem Klubu je bila ovo prva sezona u 1.B ligi Srbije, te na kraju možemo biti zadovoljni, iako smatramo da je bilo prostora za više. Izgubljeni bodovi u prvom dijelu sezone, prje svega utakmice u kojima smo u završnici kiksali, te ih na kraju gubili golom razlike, ali i povrede, kao i drugi problemi su stvari koji su ovu sezonu učinile turbuletnom iz našeg ugla.
Naši mladi igrači, kao dio razvojnog tima, su iskoristili priliku, možemo slobodno reći da je to najveći dobitak Kluba, te su kako je sezona odmicala sve se više nametali kao standardni igrači, koji su to na kraju i postali.
U tehničku organizaciju utakmica, puta i svega ostaloga, kako kući tako i na strani, posebno se zahvaljujemo ljudima koji su nam uvijek bili na raspolaganju, najvernijoj i najboljoj publici na svijetu se takođe zahvaljujemo od srca koji su uz nas i kada pobjeđujemo ali i kada gubimo, zahvalujemo se svim ljudima, koji su nas na mnogo načina podržali i bili uz nas, jer znaju da je ovo bio veliki poduhvat.
Na kraju zahvaljujemo se i onima bez kojih ova divna priča ne bi bila moguća , a to su naši sponzori i donatori, HVALA VAM, ponosni smo na vašu podršku i da ste prepoznali zdravu priču punu sportskog potencijala, a koji će tek u narednom periodu pokazati svoje mogućnosti.

SVI SMO MI BORAC, AJ BORAC !


© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia