Novosti

Борчев камп у Ђеновићима пун погодак

Ватерполисти Борца вратили су се из Ђеновића са 1. Борчевог кампа препуни утисака. Десетодневни камп оцијењен је као пун погодак, а црвено-плави су на Црногорском приморју боравили од 13. до 23. августа, те су током тог периода одиграли неколико спаринг утакмица, првенствено са клубовима из Црне Горе.

Борчеви ватерполисти током трајања кампа имали су прилику да спарингују, прије свега, са домаћином, Ватерполо клубом Ривијера из Ђеновића, али и са ватерполистима Бијеле, Бокеља из Баошића, играчима Кумбора, гостовали су и у Херцег Новом, гдје су на Скверу на базену Јадран одмјерили снаге са истоименим домаћином, а одиграна је и утакмица са женском репрезентацијом Јужне Африке. Иначе, најљепше утиске на екипу оставили су путовање бродом на утакмицу са Јадраном у Херцег Новом, те излет бродом након завршетка меча.

Како је саопштено из клуба, најзаслужнији за успјешан Борчев камп је Филип Андрић, координатор Ватерполо клуба Ривијера из Ђеновића и тренер млађих селекција у Ватерполо клубу Јадран из Херцег Новог.


© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia