Novosti

Približio nam se kraj godine, vrijeme je za sumiranje

Godinu možemo i moramo podjeliti u dva dijela, prije korone i poslije korone.
Prije korone imali smo sportsku sezonu punu tempa koju nije bilo lako izgurati . Borac KUP sa preko 20 ekipa, koje smo ugostili u našem Gradu, svih pet selekcija (pioniri, kadeti, juniori, omladinci i seniori) se takmičilo u prvenstvu Slovenije koje je regionalnog karaktera i pored ekipa iz Slovenie učestvuju ekipe iz Hrvatske, Austrije, Italije i BiH, učestvovali smo na turnirima u regionu ali i van regiona npr. u Njemačkoj, ugostili smo mnogo ekipa ... Sve se to dešavalo do pojave korone, a onda nas je pogodilo ono što i cijeli svijet. Klub je do ublažavanja mjera tj. otvaranja bazena bio u stanju mirovanja, a potom smo u teškim uslovima pandemije opet uspjeli biti aktivni i u nekim situacijama nadmašiti i sami sebe.
Organizacija KEEL CUP-a na jezeru Manjača koju je podržao selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić i bio promoter turnira. Pored sparinga i utakmica koje smo organizovali, uspjeli smo se pojačati u stručnom štabu, obogatiti klub sa novim članovima, , poboljšati uslove rada i treninga i mnogo još drugih pozivinih stvari napraviti, pri tome oslanjajući se u najvećem broju slučajeva na sopstvene resurse.
Slika ispod oslikava našu godinu, VK "BORAC" JE VIŠE OD KLUBA, naši najmlađi uzrast je odigrao svoje prve utakmice zahvajujući odličnoj saradnji sa VK "Invictum".
Tu ćemo staviti tačku na ovu godinu, a nastavljamo još jače u 2021. godini.
AJ BORAC!

© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia