Novosti

VK „Borac“ imao najuspješniju sezonu, ali i dalje zabranjeni u svojoj kući!

Naš grad i zemlja imaju se čime ponositi kada je u pitanju Vaterpolo klub „Borac“. Naši igrači su uspjeli u čak četiri kategorije završiti regionalnu ligu među prve tri ekipe, dok je ekipa U17 završila na četvrtom mjestu. Seniori su uspjeli po prvi put okusuti slast pobjeda u regionalnoj ligi, iako je tu bilo prostora i za veći napredak.
U konkurenciji klubova iz Slovenije i Hrvatske (a od naradne godine u još širem formatu) naš klub je nastupio u svim mlađim kategorijama (U12, U13, U15, U17, U19) te seniorskoj.
Preko 60 odigranih oficijalnih utakmica u sezoni 2021/2022, preko 40 000km proputovano, je podatak na koji smo svi mi u VK „Borac“ ponosni. Za naše „borčevce“ ništa nije teško, a ako na kraju sezone još uspjeh dođe kao nagrada za ogroman trud, rad, volju, želju i organizaciju, onda nam svima zajedno preostaje da budemo ponosni jedni na druge i zapnemo još jače.
PONOSNI SMO NA BORČEVE VATERPOLISTE, ali i na sve ljude (a kojih nije malo) koji pomažu zdravu priču i bez kojih ne bi bilo moguće sve ovo ostvariti . Svi smo mi BORAC i samo tako možemo funkcionisati.
Lijepa priča ipak ima i drugu stranu medalje, a to je da se ovakvom jednom sportskom kolektivu koji je postao prepoznatljiv na medjunarodnom nivou zabranjuje igrati naša domaća prvenstva Republike Srpske i BiH. APSURD koji traje petu godinu.
Našim borčevcima čestitamo na sjajnoj sezoni, vitrine bogatije za nove pehare.

© 2018 Vaterpolo Klub Borac. Sva prava zadržana. Powered by Milišić Đorđe & BLMedia